norska english

produktsortiment


produkter


Vår erfarenhet är din trygghet.

Som marknadsledande inom patientsignaler och överfallslarm inom hälsosektorn, har vi under flera år lärt känna vår bransch utan och innan. Vi vet vad som krävs, både från arbetande personal och av patienterna. Av den anledningen kan du som köpare känna dig extra trygg när du väljer något av våra system eller produkter. Idag har vi system för sjukhus, äldreboende och säkerhet. Välkommen in och läs vidare om våra lösningar för respektive område.


S J U K H U S - Flexibel och intelligent kommunikation.

Behoven på ett sjukhus är under ständig förändring. För att kunna tillgodose dagens behov och morgondagens önskemål är det viktigt att sjukhusens tekniska system är flexibla och anpassningsbara även efter installation.

BEST är marknadsledande inom patientsignal och överfallslarm på den skandinaviska marknaden och vi har under 20 år haft ett nära samarbete med landsting, konsulter och vårdpersonal. Resultatet av detta innebär att vi idag har ett mycket kundorienterat produktutbud med systemlösningar som spänner över alla olika behov, från det enkla systemet till marknadens i särklass mest flexibla och intelligenta system.


Intelligenta lösningar för sjukhus 
BEST Senior BEST Intellegentia


S Ä K E R H E T - Personlig säkerhet i alla situationer.

Säkerhet blir allt viktigare i dagens samhälle. I en nödsituation är det mycket viktigt att snabbt och enkelt, via överfallslarmet, kunna få assistans av kollegor. BEST har utvecklat och marknadsfört systemlösningar för överfallslarm sedan 1983. Vi kan erbjuda flera olika lösningar för olika miljöer ex. sjukvård, äldreboende, socialbyrå eller försäkringskassa. Oavsett kundbehov kan vi erbjuda allt ifrån det enkla systemet till marknadens i särklass mest intelligenta och säkra system med exakt positionering.


lösningar för säkerhet

sjukhus senior sakerhet