norska english
   BEST IQ     BEST INTELLEGENTIA     BEST PROACTIVE     BEST SENIOR     BEST SOFTWARE     BEST INFOTAINMENT     WHITEBOARD     TILLBEHÖR     ÖVRIGT
BEST Infotainment
Innovativa lösningar och funktioner.

PatientTerminalerna kombinerar teknologi med attraktiv design och en hög grad av funktionalitet. Den enkla, intuitiva användningen och den knivskarpa bilden är några av kvalitetsegenskaperna. Hygieniskt membran på menyknapparna med beröringsrespons, USB anslutningar för kringutrustning och en massa funktioner gör PatientTerminalerna till ett uppskattat tillskott i sjukhusmiljön. MediStream-enheterna finns som 10” eller 15” touch screen och är dessutom väldigt tysta pga den passiva kylningen utan fläkt.


best iq produkter
underhåll informera kommunicera

Prisbelönt kvalitet anpassad för sjukhusmiljö.

Tillsammans med vår BEST partner BEWATEC erbjuder vi moderna PatientTerminaler speciellt anpassade för det dagliga användandet i en modern sjukhusmiljö. Med mycket enkelt handhavande och lätt underhåll i kombination med noggrant materialval, är detta kvalitet som håller i längden.

Våra PatientTerminaler är internationellt prisbelönta för patientvänlig design vad gäller hygien, drift och begriplighet.

 

Flexibla hållare av högsta kvalitet.

Vare sig enheterna ska monteras på ett sängbord eller på väggen, stationärt eller mobilt, så passar våra flexibla hållare för alla behov. Alla hållare är gedigna och rör sig mjukt. De är praktiskt taget oförstörbara och lättskötta med en fenomenal hållbarhet tack vare konstruktionen med glasfiberförstärkt plast och stål. För ökad komfort kan alla skärmar enkelt vridas och roteras för att passa vid såväl sittande som liggande position.

fästen hållare patientterminaler
5885

BEST Väggradio 5885

Modern väggradio med inbyggd FM-enhet för max 99 kanaler. Kanalinformation visas med max 20 tecken i displayen. Yttre högtalare erfodras.5885

BEST Sängpanel 5884

Lättförstålig sängpanel med inbyggd FM-enhet för max 99 kanaler. Kanalinformation visas med max 20 tecken i displayen. Har knappar för styrning av natt- och läslampa samt kallelse/larm. Uttag finns för sladdkontakt och kudd-högtalare eller stereohörlurar.


5885

BEST Handset 5880

Lättanvänd handset radio med inbyggd FM-enhet för max 99 kanaler. Kanalinformation visas med 2x8 tecken i displayen. Har knappar för styrning av natt- och läslampa samt kallelse/larm. Uttag finns för kuddhögtalare eller stereohörlurar. Levereras med hållare som monteras i sängbord eller säng.5885

BEST Handset Mini

Litet handset, endast 47x96 mm för styrning av natt- och läslampa samt kallelse/larm.